Stefan har ordet

Onsdag 2022-10-05

Stefan Paulsson

Hej på er!

Dagen är nu kommen då vi skall avsluta Super Days. De senaste dagarna har det varit spel till V86 och ikväll så knyter vi ihop säcken med en stor Jackpot. I skrivande stund ligger det 17,6 miljoner i potten och ATG spår nu att en ensam vinnare kan vinna hela 28 miljoner kronor. Skulle så ske så är det så är det den största vinsten någonsin på spelformen V86.
Vi kommer såklart göra ett allvarligt försök så hoppas du fortsätter att kriga med oss.
X-Pressomgången delas med Solvalla/Åby och spelarkollektivet slickar sig om munnen då det är mångas favoritkombo. Omgången i sig ser svårlöst ut på förhand och det kan bli en rejäl sudd på alla rätt ikväll. Vi kommer vara på plats ikväll uppe i Mölndal och försöka dammsuga stallbacken på information.

Det kommer bli mycket Åby denna vecka då det även kör V75 på lördag. SM-dagen skall avgöras i de olika klasserna och omgången ser spännande ut. Självklart så är Jägersroandelar på plats även då.
Vi har äran att presentera just Mr Åby på lördag som är veckans gästtippare. Sören Englund kommer skriva ihop ett system för 96 kronor andelen och jag kan starkt rekommendera en andel hos honom.

Torsdag och fredag kör Åby sin Yearling Sale och det kommer säljas ca 200 1-åringar. En rolig tillställning som alla borde uppleva. Klockan 18.00 går första ettåringen upp i ringen för nya äventyr.

Hoppas vi ses på Åby.

Lycka till på spelet!

/Stefan